Dag van Lindenholt 2020

Dag van Lindenholt “daar gebeurt het…….”

Dertiende editie

20 juni 20.00 – 24.00 Vijverpop

21 juni 2020 12.00 – 17.00 Dag van Lindenholt

Let op: We hebben een storing gehad met de aanmeldformulieren. Heeft u zich voor 23 maart aangemeld en nog geen bericht ontvangen, meld u dan opnieuw aan. Excuses voor het ongemak.

De Dag van Lindenholt is een jaarlijks terugkerend evenement voor en door de inwoners van de Nijmeegse wijk Lindenholt. Park de Omloop, het gebied tussen de Kinderboerderij en het Wijkatelier Lindenholt, staat in het 3e weekend van juni volledig in het teken van samenkomen en verbinden. Voor veel van onze bezoekers is dit het jaarlijkse uitje voor Vaderdag!

Zaterdagavond beginnen we met het muziekspektakel Vijverpop. Dansbare livemuziek op ons podium bij het water.

Op zondagmiddag is er een divers programma voor bezoekers van alle leeftijden. Er zijn (sportieve) activiteiten, u kunt de markt bezoeken waar ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties staan en u kunt aanmoedigen bij of deelnemen aan de Lindenholt Run. Kortom, een uitje voor het hele gezin!

Heeft u interesse deel te nemen aan de Dag van Lindenholt met uw activiteit of op de markt? Schrijf u dan in via Aanmelden deelnemers. (hier link onder zetten naar die pagina)
Naast dat u de gelegenheid heeft zich te presenteren aan de bezoekers van de Dag van Lindenholt, krijgt u ook gratis publiciteit op onze website. Vanaf het moment van inschrijven tot en met 31 december 2020, wordt uw (bedrijfs)naam vermeld op onze deelnemerspagina.

Gezocht:
De Dag van Lindenholt wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers uit Lindenholt. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die tijdens het evenement willen helpen en vrijwilligers die willen ondersteunen bij de organisatie. Neem contact op via het contactformulier wanneer je wilt weten waar je ons mee kunt helpen.

 

Mede mogelijk gemaakt door:

Peeman dranken